
Олія гарбузова 250мл
Категорія | Олії холодного віджиму |
Країна виробництва | Україна |
Бренд | Olibo |
Вид тари | Скляна пляшка |
Особливості | Без консервантів |
Умови зберігання | Зберігати в закритих і затемнених приміщеннях при температурі від 0 ° С до плюс 30 ° |
Термін придатності | 14 міс |
Про виробника | Компанія «Richoil» (Річойл) виготовляє олії методом першого холодного віджиму без застосування хімічних домішок |
Гарбузова олія ТМ Olibo містить:
- поліненасичені жирні кислоти омега-3 та омега-6 зміцнюють серце та судини.
- вітамін Е (токоферол) зберігає жіночу красу та молодість шкіри.
- вітамін K сприяє нормальному згортанню крові.
- вітамін Т прискорює обмінні процеси.
- калій, магній, селен беруть участь у функціонуванні всіх органів і систем організму.
Регулярне вживання гарбузової олії ТМ Olibo покращує:
- жіноче та чоловіче здоров'я
Відновлює баланс гормонів, допомагає уникнути розладів потенції, є ефективною профілактикою гінекологічних захворювань.
- роботу печінки
Запобігає жировій дистрофії, нейтралізує вплив токсинів і алкоголю.
- сон
Сприяє розслабленню всіх систем організму, знижує втому й дратівливість.
- імунітет
Підвищує стійкість до інфекційних і вірусних захворювань.
Найкраще смакує до:
- овочевих супів,
- салатів,
- картоплі,
- свіжих і тушкованих овочів,
- гречаних і рисових гарнірів,
- десертів.
При термічній обробці гарбузова олія холодного віджиму втрачає корисні властивості, тож її слід додавати в готові страви.