Головна Магазин Натуральні олії холодного пресування Олія гірчична 250мл

Олія гірчична 250мл

Гірчична олія ТМ Olibo – це здорова альтернатива рафінованим продуктам із хімічними харчовими добавками. Лагідна технологія першого віджиму зберігає корисні властивості олії, тож регулярне вживання продукту покращує самопочуття та стимулює імунітет. Завдяки високому вмісту вітаміну E гірчична олія ТМ Olibo сприяє захисту клітин від оксидативного стресу, а комплекс активних речовин забезпечує надійний імунітет від бактеріальних інфекцій.
61.00 грн

Схожі товари

Замовити по телефону
+38 067 568 15 28
КатегоріяОлії холодного віджиму
Країна виробництваУкраїна
БрендOlibo
Вид тариСкляна пляшка
ОсобливостіБез консервантів
Умови зберіганняЗберігати в закритих і затемнених приміщеннях при температурі від 0 ° С до плюс 30 °
Термін придатності12 міс
Про виробникаКомпанія «Richoil» (Річойл) виготовляє олії методом першого холодного віджиму без застосування хіміч

Гірчична олія ТМ Olibo містить:

- поліненасичені жирні кислоти омега-3 та омега-6 (ліноленова, лінолева) підтримують оптимальний гормональний баланс.

- вітамін Е (токоферол) запобігає передчасному старінню.

- вітамін K сприяє нормальному згортанню крові.

- комплекс активних речовин (фітонциди, хлорофіл, синігрин) має бактерицидні властивості.

- калій бере участь у регуляції функцій серця, нервової системи, скелетних і гладких м’язів. 

- залізо здійснює ефективну профілактику анемічних станів.

- магній бере участь у формуванні кісток, зміцнює зубну емаль. 


Регулярне вживання та використання гірчичної олії ТМ Olibo покращує: 

- стан кісток і м'язів

Масаж і компреси з олією сприяють покращенню кровообігу в місці запалення, зменшують набряк і напруження м'язів.

- апетит 

Стимулює секрецію шлункового соку та активізує процес травлення.

- стан шкіри

Олію використовують для лікування шкірних захворювань.

- волосся

Маски з гірчичною олією зміцнюють волосяні луковиці, запобігаючи випадінню.


Найкраще смакує до:

- овочевих супів, 

- салатів,

- картоплі, 

- риби,

- м'ясних страв,

- круп'яних гарнірів,

- хлібних виробів.


При термічній обробці гірчична олія холодного віджиму втрачає корисні властивості, тож її слід додавати в готові страви.