Головна Магазин Клітковина Клітковина з насіння розторопші 250 г

Клітковина з насіння розторопші 250 г

Регулярне вживання клітковини з насіння розторопші ТМ VIVAN підвищить харчову цінність щоденного раціону і поліпшить його якість. Цей безглютеновий продукт можна додавати в різні страви або вживати окремо як додаткове джерело важливих макро- і мікроелементів. Це ідеальний вибір для безглютенової дієти і незамінний продукт харчування для людей з різними формами непереносимості глютену. Клітковина з насіння розторопші ТМ VIVAN містить силімарин, який покращує роботу печінки і прискорює виведення токсинів з організму.
49.00 грн

Схожі товари

Замовити по телефону
+38 067 568 15 28
Країна виробництваУкраїна
БрендVivan
Вид таридой пак
ОсобливостіБез глютену, веган, високий вміст клітковини
Умови зберіганнязберігати при температурі до плюс 35 ° при відносній вологості повітря не більше 75 °
Термін придатності14 міс
Про виробникаКомпанія «Richoil» (Річойл) виготовляє клітковину за традиційною технологією без застосування хімічн
Склад100% Клітковина з насіння розторопші
Вага, (брутто)250 гр.
ВиробникRichoil

Клітковина з насіння розторопші ТМ VIVAN містить:

  • - силімарин має гепатопротекторну, антиоксидантну та імуностимулюючу властивості;
  • - антиоксиданти - провітамін А і Е - нейтралізують дію вільних радикалів;
  • - гістамін бере участь в регуляції життєво важливих функцій організму;
  • - магній нормалізує енергетичний метаболізм;
  • - калій сприяє підтримці серцевого ритму;
  • - марганець бере участь у метаболізмі глюкози та ліпідів;
  • - селен входить до складу білків м'язової тканини і міокарда.

Регулярне вживання клітковини з насіння розторопші ТМ VIVAN покращує:

- роботу печінки

Зміцнює мембранигепатоцитів (клітин печінки).

- процес виведення токсинів

Прискорює відновлення організму після харчових отруєнь, алкогольної або наркотичної інтоксикації.

- роботу серця

Сприяє нормалізації артеріального тиску і зміцнює судини.

- стан шкіри

Має протизапальну і ранозагоювальну властивостями.

Можна використовувати як згущувач, для панірування, додавати до:

  • - хлібобулочних виробів і випічці;
  • - млинців, оладок;
  • - супів;
  • - кисломолочним продуктам;
  • - фаршу;
  • - каш;
  • - вітамінним коктейлів;
  • - соусів, підливаючи.