
Клітковина з насіння розторопші 250 г
Регулярне вживання клітковини з насіння розторопші ТМ VIVAN підвищить харчову цінність щоденного раціону і поліпшить його якість. Цей безглютеновий продукт можна додавати в різні страви або вживати окремо як додаткове джерело важливих макро- і мікроелементів. Це ідеальний вибір для безглютенової дієти і незамінний продукт харчування для людей з різними формами непереносимості глютену. Клітковина з насіння розторопші ТМ VIVAN містить силімарин, який покращує роботу печінки і прискорює виведення токсинів з організму.
49.00 грн
Країна виробництва | Україна |
Бренд | Vivan |
Вид тари | дой пак |
Особливості | Без глютену, веган, високий вміст клітковини |
Умови зберігання | зберігати при температурі до плюс 35 ° при відносній вологості повітря не більше 75 ° |
Термін придатності | 14 міс |
Про виробника | Компанія «Richoil» (Річойл) виготовляє клітковину за традиційною технологією без застосування хімічних домішок |
Склад | 100% Клітковина розторопші |
Вага, (брутто) | 250 гр. |
Виробник | Richoil |
Клітковина з насіння розторопші ТМ VIVAN містить:
- - силімарин має гепатопротекторну, антиоксидантну та імуностимулюючу властивості;
- - антиоксиданти - провітамін А і Е - нейтралізують дію вільних радикалів;
- - гістамін бере участь в регуляції життєво важливих функцій організму;
- - магній нормалізує енергетичний метаболізм;
- - калій сприяє підтримці серцевого ритму;
- - марганець бере участь у метаболізмі глюкози та ліпідів;
- - селен входить до складу білків м'язової тканини і міокарда.
Регулярне вживання клітковини з насіння розторопші ТМ VIVAN покращує:
- роботу печінки
Зміцнює мембранигепатоцитів (клітин печінки).
- процес виведення токсинів
Прискорює відновлення організму після харчових отруєнь, алкогольної або наркотичної інтоксикації.
- роботу серця
Сприяє нормалізації артеріального тиску і зміцнює судини.
- стан шкіри
Має протизапальну і ранозагоювальну властивостями.
Можна використовувати як згущувач, для панірування, додавати до:
- - хлібобулочних виробів і випічці;
- - млинців, оладок;
- - супів;
- - кисломолочним продуктам;
- - фаршу;
- - каш;
- - вітамінним коктейлів;
- - соусів, підливаючи.