Головна Магазин Клітковина Клітковина з насіння амаранта 250г

Клітковина з насіння амаранта 250г

Регулярне вживання клітковини з насіння амаранта ТМ VIVAN підвищить харчову цінність щоденного раціону та покращить його якість. Цей безглютеновий продукт можна додавати в різні страви або вживати окремо як додаткове джерело важливих макро- та мікроелементів. Це ідеальний вибір для безглютенової дієти та незамінний харчовий продукт для людей із різними формами непереносимості глютену. Клітковина з насіння амаранта містить унікальний природний компонент сквален, який зміцнює імунітет і має протипухлинні властивості.
45.00 грн

Схожі товари

Замовити по телефону:
+38 098 22 00 400
+38 066 65 25 777
Країна виробництваУкраїна
БрендVivan
Вид таридой пак
ОсобливостіБез глютену, веган, високий вміст клітковини
Умови зберіганнязберігати при температурі до плюс 35 ° при відносній вологості повітря не більше 75 °
Термін придатності14 міс
Про виробникаКомпанія «Richoil» (Річойл) виготовляє клітковину за традиційною технологією без застосування хімічн
Склад100% Клітковина з насіння амаранта
Вага, (брутто)250 гр.
ВиробникRichoil

Клітковина з насіння амаранта ТМ VIVAN містить:

- сквален активізує обмінні процеси, зміцнює імунітет;

- фітостероли зменшують рівень поганого" холестерину; 

- лізин має противірусні властивості;

- метіонін входить до складу ферментів та майже всіх тканин;

- триптофан відповідає за синтез гемоглобіну;

- антиоксидант вітамін Е в токотріенольній формі вдвічі потужніший за звичайний вітамін Е (токоферол).

- вітаміни групи B позитивно впливають на стан шкіри та волосся. 


Регулярне вживання клітковини з насіння амаранта ТМ VIVAN покращує:

- імунний статус

Має протипухлинні, ранозагоювальні та імуностимулювальні властивості.

- роботу нервової системи

Підвищує настрій та сприяє покращенню сну.

- пам'ять 

Позитивно впливає на роботу центральної та периферичної нервових систем.

- функціонування м’язової системи

Фосфор і кальцій забезпечують злагоджену роботу м'язів. 


Можна використовувати як загущувач, для панірування, додавати до:

- хлібобулочних виробів і випічки;

- млинців, оладків;

- супів; 

- кисломолочних продуктів;

- фаршу; 

- каш; 

- вітамінних коктейлів;

- соусів, підлив.

"