Головна Магазин Клітковина Клітковина з насіння гарбуза 250г

Клітковина з насіння гарбуза 250г

Регулярне вживання клітковини з насіння гарбуза ТМ VIVAN підвищить харчову цінність щоденного раціону та покращить його якість. Цей безглютеновий продукт можна додавати в різні страви або вживати окремо як додаткове джерело важливих макро- та мікроелементів. Це ідеальний вибір для безглютенової дієти та незамінний харчовий продукт для людей із різними формами непереносимості глютену. Завдяки унікальному вітаміно-мінеральному комплексу клітковина з насіння гарбуза покращує роботу репродуктивної системи, підвищує розумову та фізичну активності.
40.00 грн

Схожі товари

Замовити по телефону
+38 067 568 15 28
Країна виробництваУкраїна
БрендVivan
Вид таридой пак
ОсобливостіБез глютену, веган, високий вміст клітковини
Умови зберіганнязберігати при температурі до плюс 35 ° при відносній вологості повітря не більше 75 °
Термін придатності12 міс
Про виробникаКомпанія «Richoil» (Річойл) виготовляє клітковину за традиційною технологією без застосування хімічн
Склад100% Клітковина з насіння гарбуза
Вага, (брутто)250 гр.
ВиробникRichoil

Клітковина з насіння гарбуза ТМ VIVAN містить:

- аргінін входить до складу білків; 

- кукурбітин має антигельмінтні властивості;

- валін бере участь в енергетичних обмінних процесах;

- лізин має противірусні властивості;

- амінокислотний комплекс (глутамін, фенілаланін, гліцин) знімає психоемоційне напруження;

- вітаміни групи B підвищують стресостійкість і стабілізують емоційний фон;

- цинк, залізо, магній, фосфор, селен беруть участь у синтезі травних ферментів та інсуліну.


Регулярне вживання клітковини з насіння гарбуза ТМ VIVAN покращує:

- роботу репродуктивної системи 

Є ефективною профілактикою жіночого та чоловічого безпліддя.

- роботу гепатобіліарної системи (печінки, жовчного міхура, жовчовивідних проток)

Сприяє усуненню розладів моторики жовчовивідних шляхів.

- фізичну працездатність 

Завдяки високому вмісту рослинного білка відновлює енергетичні ресурси.

- імунітет

Має протипаразитарні, ранозагоювальні та протизапальні властивості.


Можна використовувати як загущувач, для панірування, додавати до:

- хлібобулочних виробів і випічки;

- млинців, оладків;

- супів; 

- кисломолочних продуктів;

- фаршу; 

- каш; 

- вітамінних коктейлів;

- соусів, підлив.