Головна Магазин Клітковина Клітковина з насіння конопель 250г

Клітковина з насіння конопель 250г

Регулярне вживання клітковини з насіння конопель ТМ VIVAN підвищить харчову цінність щоденного раціону та покращить його якість. Цей безглютеновий продукт можна додавати в різні страви або вживати окремо як додаткове джерело важливих макро- та мікроелементів. Це ідеальний вибір для безглютенової дієти та незамінний харчовий продукт для людей із різними формами непереносимості глютену. Клітковина з насіння конопель ТМ VIVAN містить поліненасичені жирні кислоти омега-3 та омега-6, які сприяють покращенню роботи серцево-судинної системи та зміцнюють імунітет.
40.00 грн

Схожі товари

Замовити по телефону:
+38 098 22 00 400
+38 066 65 25 777
Країна виробництваУкраїна
БрендVivan
Вид таридой пак
ОсобливостіБез глютену, веган, високий вміст клітковини
Умови зберіганнязберігати при температурі до плюс 35 ° при відносній вологості повітря не більше 75 °
Термін придатності14 міс
Про виробникаКомпанія «Richoil» (Річойл) виготовляє клітковину за традиційною технологією без застосування хімічн
Склад100% Клітковина з насіння конопель
Вага, (брутто)250 гр.
ВиробникRichoil

Клітковина з насіння конопель ТМ VIVAN містить:

- омега-3 та омега-6 в ідеальному для засвоєння співвідношенні – 1:3;

- вітамін E має антиоксидантні властивості, запобігає передчасному старінню;

- інозитол (вітамін B8має седативні властивості;

- фітин запобігає жировій дистрофії печінки;

- магній бере участь у регуляції кров'яного тиску та рівня глюкози в крові;

- калій регулює водно-електролітний баланс у клітинах і тканинах;

- фосфор бере участь у формуванні й розвитку кісткової тканини.


Регулярне вживання клітковини з насіння конопель ТМ VIVAN покращує:

- сон

Сприяє синхронізації біоритмів. 

- фізичну працездатність

Підвищує здатність організму витримувати фізичне та нервово-психологічне навантаження.

- роботу серця та судин 

Запобігає розвитку атеросклерозу та тромбозів.

- передачу нервових імпульсів

Нормалізує нервово-м'язову збудливість. 


Можна використовувати як загущувач, для панірування, додавати до:

- хлібобулочних виробів і випічки;

- млинців, оладків;

- супів; 

- кисломолочних продуктів;

- фаршу; 

- каш; 

- вітамінних коктейлів;

- соусів, підлив.