
Клітковина з насіння кунжуту 250г
Країна виробництва | Україна |
Бренд | Vivan |
Вид тари | дой пак |
Особливості | Без глютену, веган, високий вміст клітковини |
Умови зберігання | зберігати при температурі до плюс 35 ° при відносній вологості повітря не більше 75 ° |
Термін придатності | 14 міс |
Про виробника | Компанія «Richoil» (Річойл) виготовляє клітковину за традиційною технологією без застосування хімічних домішок |
Склад | 100% Клітковина кунжуту |
Вага, (брутто) | 250 гр. |
Виробник | Richoil |
Клітковина з насіння кунжуту ТМ VIVAN містить:
- антиоксидант сезамол захищає від негативного впливу вільних радикалів;
- гістидин пригнічує запальні процеси та сприяє відновленню пошкоджених тканин;
- аргінін бере участь у синтезі гормонів, зміцнює м'язову тканину;
- триптофан має седативні властивості;
- вітамін T відповідає за коагуляцію;
- кальцій зміцнює зуби, кістки та хрящову тканину.
Регулярне вживання клітковини з насіння кунжуту ТМ VIVAN покращує:
- перистальтику кишечника
Високий вміст грубої клітковини та пектинів стимулює роботу шлунково-кишкового тракту.
- роботу серцево-судинної системи
Знижує рівень холестерину, зміцнює стінки судин і запобігає утворенню тромбів.
- стан опорно-рухової системи
Є ефективною профілактикою запальних і дегенеративних захворювань кісток і суглобів.
- пам'ять
Комплекс активних речовин стимулює інтелектуальну активність.
Можна використовувати як загущувач, для панірування, додавати до:
- хлібобулочних виробів і випічки;
- млинців, оладків;
- супів;
- кисломолочних продуктів;
- фаршу;
- каш;
- вітамінних коктейлів;
- соусів, підлив.