Головна Магазин Клітковина Клітковина з насіння кунжуту 250г

Клітковина з насіння кунжуту 250г

Регулярне вживання клітковини з насіння кунжуту ТМ VIVAN підвищить харчову цінність щоденного раціону та покращить його якість. Цей безглютеновий продукт можна додавати в різні страви або вживати окремо як додаткове джерело важливих макро- та мікроелементів. Це ідеальний вибір для безглютенової дієти та незамінний харчовий продукт для людей із різними формами непереносимості глютену. Клітковина з насіння кунжуту ТМ VIVAN позитивно впливає на опорно-рухову систему, стимулює роботу серця та судин.
40.00 грн

Схожі товари

Замовити по телефону:
+38 098 22 00 400
+38 066 65 25 777
Країна виробництваУкраїна
БрендVivan
Вид таридой пак
ОсобливостіБез глютену, веган, високий вміст клітковини
Умови зберіганнязберігати при температурі до плюс 35 ° при відносній вологості повітря не більше 75 °
Термін придатності14 міс
Про виробникаКомпанія «Richoil» (Річойл) виготовляє клітковину за традиційною технологією без застосування хімічн
Склад100% Клітковина з насіння кунжуту
Вага, (брутто)250 гр.
ВиробникRichoil

Клітковина з насіння кунжуту ТМ VIVAN містить:

- антиоксидант сезамол захищає від негативного впливу вільних радикалів;

- гістидин пригнічує запальні процеси та сприяє відновленню пошкоджених тканин;

- аргінін бере участь у синтезі гормонів, зміцнює м'язову тканину;

- триптофан має седативні властивості;

- вітамін T відповідає за коагуляцію;

- кальцій зміцнює зуби, кістки та хрящову тканину. 


Регулярне вживання клітковини з насіння кунжуту ТМ VIVAN покращує:

- перистальтику кишечника 

Високий вміст грубої клітковини та пектинів стимулює роботу шлунково-кишкового тракту.

- роботу серцево-судинної системи 

Знижує рівень холестерину, зміцнює стінки судин і запобігає утворенню тромбів.

- стан опорно-рухової системи

Є ефективною профілактикою запальних і дегенеративних захворювань кісток і суглобів.

- пам'ять

Комплекс активних речовин стимулює інтелектуальну активність.


Можна використовувати як загущувач, для панірування, додавати до:

- хлібобулочних виробів і випічки;

- млинців, оладків;

- супів; 

- кисломолочних продуктів;

- фаршу; 

- каш; 

- вітамінних коктейлів;

- соусів, підлив.