Головна Магазин Натуральні олії холодного пресування Олія кунжутна 250мл

Олія кунжутна 250мл

Кунжутна олія ТМ Olibo – це здорова альтернатива рафінованим продуктам із хімічними харчовими добавками. Лагідна технологія першого віджиму зберігає корисні властивості олії, тож регулярне вживання продукту покращує самопочуття та стимулює імунітет. Завдяки високому вмісту вітаміну Е кунжутна олія ТМ Olibo має потужні антиоксидантні властивості, а комплекс поліненасичених жирних кислот захищає серце та судини.
129.00 грн

Схожі товари

Замовити по телефону:
+38 098 22 00 400
+38 066 65 25 777
КатегоріяОлії холодного віджиму
Країна виробництваУкраїна
БрендOlibo
Вид тариСкляна пляшка
ОсобливостіБез консервантів
Умови зберіганняЗберігати в закритих і затемнених приміщеннях при температурі від 0 ° С до плюс 30 °
Термін придатності14 міс
Про виробникаКомпанія «Richoil» (Річойл) виготовляє олії методом першого холодного віджиму без застосування хіміч

Кунжутна олія ТМ Olibo містить:

- кальцій забезпечує скорочення м'язів і передачу нервових імпульсів.

- фосфоліпід лецитин бере участь в утворенні клітинних мембран головного мозку та нервових волокон.

- вітамін Е (токоферол) запобігає раннім ознакам старіння.

- вітамін K покращує згортання крові.

- антиоксидант сезамол нейтралізує негативний вплив вільних радикалів та уповільнює процеси старіння.

- поліненасичені жирні кислоти омега-3 та омега-6 зміцнюють серце та судини.

- омега-9 пригнічує запальні процеси. 


Регулярне вживання кунжутної олії ТМ Olibo покращує: 

- стан кісток і зубів

Це важливий елемент дитячого харчування, раціону вагітних і літніх людей.

- пам'ять 

Сприяє підвищенню інтелектуальній активності та є ефективною профілактикою деменції.

- настрій і відновлює енергетичний баланс 

Захищає від депресивних станів, апатії та тривожності.

- стан шкіри та волосся 

Захищає від ультрафіолетового випромінювання, стимулює процеси регенерації.


Найкраще смакує до:

- супів, 

- салатів,

- закусок,

- овочевих страв, 

- гарнірів,

- соусів, маринадів, 

- випічки,

- десертів. 


При термічній обробці кунжутна олія холодного віджиму втрачає корисні властивості, тож її слід додавати в готові страви.