

Новинка від Olibo! Олія кунжутна чилі&томат
Унікальність цієї заправки в гармонійному поєднанні гострих і лагідних інгредієнтів. Лише уявіть – ніжно-горіхова кунжутна олія з делікатесним смаком в’ялених томатів, свіжі нотки пряного базиліку та післясмак гострого чилі.
Крута ідея для кулінарних експериментів
Кунжутна олія зі смаком чилі&томат сподобається не лише любителям пікантних салатних заправок. За вашим бажанням, салатна заправка, маринад, підлива, заправка для овочів можуть виконувати головну роль або ж створювати нові відтінки смаку традиційних страв. Ви можете регулювати пікантність готової страви, тому не бійтеся експериментувати, наповнюючи своє кулінарне життя яскравими барвами.
Смакова олія кунжутна чилі&томат – це універсальна кулінарна заправка для овочевого салату, заправка для риби, заправка для м'яса та заправка для овочів. Вона надасть гостроти стравам із м'яса, підкреслить насичений смак риби, ідеальна як пікантна заправка для салату та як основа соусів і маринадів. Одна ложка олії зі смаками томатів, чилі та базиліку перетворить звичайний салат або соус для пасти на справжню гастрономічну насолоду. Це ідеальна заправка салатів без майонезу. Готуйте страви, заправляйте салати з Olibo!
Корисний вибір
Олійні заправки до салатів – це популярний продукт, який можна знайти на полицях супермаркетів. Проте більшість масляних заправок складається зі звичайнісіньких інгредієнтів із додаванням барвників, консервантів та ароматизаторів - штучний смак та мінімум користі.
Олія кунжутна чилі&томат Olibo доводить, що яскравий смак і природну користь можна поєднати в одному продукті. Ця смакова олія не містить жодних штучних інгредієнтів – виключно кунжутна олія першого прямого пресування, сушений перець чилі, екстракт в’ялених томатів, сушений базилік та екстракт червоного перцю.
Кунжутна олія першого прямого пресування є джерелом поліненасичених жирних кислот омега-9. Високий вміст цих кислот є ефективною профілактикою хвороб серцево-судинної системи. Вони зміцнюють судини, запобігають утворенню холестеринових бляшок, які є причиною поширеної хвороби ХХI століття – атеросклерозу.
Кунжутна олія має високий вміст вітаміну Е. Цей потужний антиоксидант бере участь у найважливіших процесах клітинного метаболізму.
Залізо, що міститься у кунжутній олії, потрібне нашому організму для перенесення кисню еритроцитами, відмінної роботи м’язів, імунної системи, синтезу ДНК та функціонування низки ферментів.
Вітамін К, який входить до складу кунжутної олії, допомагає виробляти різні білки для згортання крові і формування кісток.
Вітамін А має загальнозміцнювальну властивість, нормалізує тканинний обмін: бере участь в окисно-відновних процесах.
Калій, кальцій, магній нейтралізують негативний вплив довкілля, допомагають зняти психо-фізичне напруження при надмірних навантаженнях, хронічній втомі, безсонні та дратівливості.
Де придбати запальну новинку від Olibo? Перелік адрес: https://richoil.ua/uk/atb/
Салат із креветками та авокадо
Інгредієнти:
мікс салат (салат айсберг, цикорій, рукола, шпинат, фіолетовий базилік тощо),
креветки (варено-морожені) – 4-6 шт.,
авокадо – 1 шт.,
болгарський перець (червоний) – ½ шт.,
помідори чері – 4шт.,
зерна кунжуту для оздоблення.
Салатна заправка з гірчицею
Інгредієнти:
кунжутна олія чилі&томат Olibo – 3 ст. ложки,
бальзамічний оцет – 1-2 ч. ложки,
коричневий цукор або мед – 1 ч. ложка,
гірчиця середньо-гостра – 1/3 ч. ложки,
сіль, суміш прованських трав за смаком.
Як приготувати
1. Креветки розморозити на нижній полиці холодильника та обдати окропом. Очистити від панцира.
2. Авокадо очистити від шкірки та порізати на скибочки. Помідори чері порізати на четвертинки, болгарський перець – півкільцями.
3. Змішати інгредієнти для заправки.
4. Листя салату викласти шматочками в тарілку. Додати креветки, помідори чері, скибочки авокадо та перцю. Полити заправкою та оздобити кунжутними зернами.
Де придбати запальну новинку від Olibo? Перелік адрес: https://richoil.ua/uk/atb/