
Олія розторопші 250мл
Категорія | Олії холодного віджиму |
Країна виробництва | Україна |
Бренд | Olibo |
Вид тари | Скляна пляшка |
Особливості | Без консервантів |
Умови зберігання | Зберігати в закритих і затемнених приміщеннях при температурі від 0 ° С до плюс 30 ° |
Термін придатності | 14 міс |
Про виробника | Компанія «Richoil» (Річойл) виготовляє олії методом першого холодного віджиму без застосування хімічних домішок |
Олія розторопші ТМ Olibo містить:
- силімарин регенерує та зміцнює клітини печінки.
- каротиноїди позитивно впливають на здоров'я очей.
- антиоксидант вітамін Е пригнічує запальні процеси.
- омега-6 і омега-9 регулюють обмін речовин, відповідають за гормональний баланс.
- вітамін D бере участь в обміні кальцію.
- вітамін K сприяє зміцненню капілярів і припиненню кровотеч.
- калій, кальцій, магній, йод беруть участь у роботі всіх органів і систем організму.
Регулярне вживання олії розторопші ТМ Olibo покращує:
- роботу печінки
Запобігає жировій дистрофії внаслідок неправильного харчування, зловживання алкоголем, токсичних отруєнь.
- когнітивну функцію мозку
Допомагає зберегти мозкову активність, особливо в літньому віці.
- роботу серця
Є ефективною профілактикою серцево-судинних хвороб.
- стан ротової порожнини
Сприяє загоєнню ран при кровоточивості ясен.
Найкраще смакує до:
- овочевих супів,
- салатів,
- картоплі,
- свіжих і тушкованих овочів,
- риби,
- гречаних і рисових гарнірів,
- соусів і маринадів.
При термічній обробці олія розторопші холодного віджиму втрачає корисні властивості, тож її слід додавати в готові страви.