
Олія амарантова 250мл
Категорія | Олії холодного віджиму |
Країна виробництва | Україна |
Бренд | Olibo |
Вид тари | Скляна пляшка |
Особливості | Без консервантів |
Умови зберігання | Зберігати в закритих і затемнених приміщеннях при температурі від 0 ° С до плюс 30 ° |
Термін придатності | 14 міс |
Про виробника | Компанія «Richoil» (Річойл) виготовляє олії методом першого холодного віджиму без застосування хімічних домішок |
Амарантова олія ТМ Olibo містить:
- поліненасичені жирні кислоти омега-3 та омега-6 зміцнюють серце та судини.
- сквален стимулює імунітет, має протипухлинні властивості.
- антиоксидант вітамін Е в токотріенольній формі вдвічі потужніший за звичайний вітамін Е (токоферол).
- вітамін К сприяє нормальному згортанню крові..
- фітостерини знижують рівень холестерину.
- калій, кальцій, магній, цинк беруть участь у функціонуванні всіх органів і систем організму.
Регулярне вживання амарантової олії ТМ Olibo покращує:
- захисний бар'єр
Насичує організм киснем і гальмує розвиток ракових клітин.
- імунну реакцію
Підвищує здатність організму чинити опір інфекціям, бактеріям і вірусам.
- стан шкіри та волосся
Сприяє пом’якшенню та зволоженню шкіри; додає блиску та живить волосся.
Найкраще смакує до:
- овочевих супів,
- салатів,
- картоплі,
- свіжих і тушкованих овочів,
- круп'яних гарнірів,
- бобових,
- макаронів,
- випічки.
При термічній обробці амарантова олія холодного віджиму втрачає корисні властивості, тож її слід додавати в готові страви.