Головна Магазин Натуральні олії холодного пресування Олія лляна органічна 250мл

Олія лляна органічна 250мл

Органічна лляна олія ТМ Olibo – це здорова альтернатива рафінованим продуктам із хімічними харчовими добавками. Лагідна технологія першого віджиму зберігає корисні властивості олії, тож регулярне вживання продукту покращує самопочуття та стимулює імунітет. Завдяки високому вмісту омега-3 лляну олію вважають рослинною альтернативою риб'ячому жиру, а антиоксидант вітамін Е захищає організм від згубного впливу вільних радикалів.
86.00 грн

Схожі товари

Замовити по телефону
+38 067 568 15 28
КатегоріяОлії холодного віджиму
Країна виробництваУкраїна
БрендOlibo
Вид тариСкляна пляшка
ОсобливостіБез консервантів
Умови зберіганняЗберігати в закритих і затемнених приміщеннях при температурі від 0 ° С до плюс 30 °
Термін придатності14 міс
Про виробникаКомпанія «Richoil» (Річойл) виготовляє олії методом першого холодного віджиму без застосування хіміч

Лляна органічна олія ТМ Olibo містить:

- поліненасичені жирні кислоти омега-3 та омега-6 знижують рівень "поганого холестерину".

- омега-9 покращує роботу серця та судин.

- лігнани мають протипухлинні властивості.

- антиоксидант вітамін Е захищає організм від згубного впливу вільних радикалів.

- фенольні сполуки сповільнюють розмноження патогенних бактерій, вірусів і грибкових інфекцій.


Регулярне вживання лляної олії ТМ Olibo покращує: 

- метаболізм

Нормалізація ліпідного обміну сприяє схудненню.

- рівень цукру 

Знижує рівень глюкози в крові, рекомендована при інсулінонезалежному діабеті.

- роботу травної системи 

Допомагає усунути неприємні симптоми при гастритах і колітах різного генезу.

- гормональний фон у жінок

Зменшує прояви гормонального дисбалансу в передменструальний та клімактеричний періоди. 


Найкраще смакує до:

- овочевих супів, 

- вінегретів, салатів,

- соусів і маринадів, 

- свіжих і тушкованих овочів, 

- рисових гарнірів, 

- рибних страв,

- морепродуктів. 


При термічній обробці лляна олія холодного віджиму втрачає корисні властивості, тож її слід додавати в готові страви.