
Олія кунжутна чилі&томат. ТМ Olibo 250 мл
Країна виробництва | Україна |
Бренд | Olibo |
Вид тари | Скляна пляшка |
Особливості | Без консервантів |
Умови зберігання | зберігати в закритих і затемнених приміщеннях при температурі від 0 ° С до плюс 30 ° |
Термін придатності | 14 міс |
Про виробника | Компанія «Richoil» (Річойл) виготовляє олії методом першого холодного віджиму без застосування хімічних домішок |
Об'єм | 250 мл |
Кунжутна олія холодного пресування - джерелом поліненасичених жирних кислот Омега. Високий вміст цих кислот є ефективною профілактикою хвороб серцево-судинної системи. Вони зміцнюють судини, запобігають утворенню холестеринових бляшок, які є причиною атеросклерозу. Кунжутна олія має високий вміст вітаміну Е. Цей потужний антиоксидант бере участь у найважливіших процесах клітинного метаболізму. Вітамін К, що входить до складу кунжутної олії, допомагає виробляти різні білки для згортання крові і формування кісток. Вітамін А має загальнозміцнювальну властивість, нормалізує тканинний обмін: бере участь в окисно-відновних процесах. Калій, кальцій, магній нейтралізують негативний вплив довкілля, допомагають зняти психо-фізичне напруження при надмірних навантаженнях, хронічній втомі, безсонні та дратівливості.