Головна Магазин Натуральні заправки до салатів та страв Олія кунжутна з сумішшю перців. ТМ Olibo 250мл

Олія кунжутна з сумішшю перців. ТМ Olibo 250мл

Вражаюче смачне поєднання цінної індійської кунжутної олії від OLIBO з чорним та білим перцями, екстрактами духмяних перців та перцю чилі відкриє нову сторінку кулінарної історії кожної господині! Це альтернативна заправка салатів без майонезу або основних страв, що додасть лагідної гостроти до будь-якої страви. Найкраще смакує як заправка для м'яса та риби.
99.00 грн

Схожі товари

Замовити по телефону:
+38 098 22 00 400
+38 066 65 25 777
Країна виробництваУкраїна
БрендOlibo
ОсобливостіБез консервантів
Умови зберіганнязберігати в закритих і затемнених приміщеннях при температурі від 0 ° С до плюс 30 °
Термін придатності14 міс
Про виробникаКомпанія «Richoil» (Річойл) виготовляє олії методом першого холодного віджиму без застосування хімічних домішок
Об'єм250 мл

100% натуральна заправка не містить консервантів, барвників, ароматизаторів та інших хімічних домішок.


Склад: цінна олія першого прямого пресування з індійського кунжуту, перець чорний сушений 0,8%, перець білий сушений 0,8%, олія чорного перцю, олія духмяного перцю, олія мускатного горіха,  екстракт перцю чилі, екстракт духмяного перцю.


Природній вміст:

Омега-9 - захищає серце та   судини.Віт. Е - потужний антиоксидант.Fе (залізо) -  сприяє зменшенню втоми.


Відкрийте новий смак традиційних страв. 

Подаруйте корисну олію тим, кого любите.

Пізнайте справжні кулінарні емоції! 



Відгуки

Вікторія
15.10.2021 11:03
Овочі на пару з нею виходять дуже смачними
Відповісти
0    0
Анна
01.09.2021 21:07
Використовую як маринад до козячого сиру - виходить смачно і трохи гостро
Відповісти
0    0
Дарія
27.08.2021 16:07
Дуже смачна паста з чилі виходить
Відповісти
0    0
Тарас Кушнір
27.07.2021 20:09
Дуже задоволений якістю
Відповісти
0    0
Анна
13.06.2021 17:55
Хороша олія
Відповісти
0    0
Ярослава Шевчук
23.05.2021 09:29
Дуже сподобався смак
Відповісти
0    0
Марина Бабич
25.04.2021 11:35
Чудова олія для маринаду, особливо з яловичиною.
Відповісти
0    0