
Олія гарбузова з часником. ТМ Olibo 250мл
Гарбузова олія першого прямого пресування, сушений часник та олія часнику створюють неперевершений кулінарний тандем, який надає насиченого смаку круп'яним гарнірам, соусам, м'ясним та рибним стравам. З Olibo ваші страви у лічені секунди стають кулінарними шедеврами.
149.00 грн
Країна виробництва | Україна |
Бренд | Olibo |
Вид тари | Скляна пляшка |
Особливості | Без консервантів |
Умови зберігання | зберігати в закритих і затемнених приміщеннях при температурі від 0 ° С до плюс 30 ° |
Термін придатності | 14 міс |
Про виробника | Компанія «Richoil» (Річойл) виготовляє олії методом першого холодного віджиму без застосування хімічних домішок |
Об'єм | 250 мл |
Гарбузова олія є джерелом поліненасичених жирних кислот – омега-3, 6, 9. Містить вітамін E –природній антиоксидант. Вітамін K, що сприяє нормальному згортанню крові. Калій бере участь у роботі нервової системи, функціонуванні гладких і скелетних м'язів. Магній - необхідний для серця. Нестача магнію в організмі може призвести навіть до інфаркту міокарда. Селен позитивно впливає на репродуктивну систему чоловіків і жінок. Завдяки технології першого прямого пресування гарбузова олія, яка входить до складу олійної заправки до салатів, зберігає свої корисні лікувальні властивості.
Відгуки
Заєць Вадим
21.10.2021 17:53
Замовив вже кілька пляшок - дуже задоволений.
Відповісти
0
0
Коваль Євгенія
11.10.2021 19:12
Легка заправка до будь-якого салату
Відповісти
0
0
Надія Чорна
16.09.2021 09:56
Дуже сподобалась олія
Відповісти
0
0
Роман
12.09.2021 17:09
Ідеально для каш, особливо булгуру
Відповісти
0
0
Віра
30.08.2021 13:56
Додаю як маринад для закруток з огірками вийшов з невеликою гостринкою
Відповісти
0
0
Вікторія Вовк
21.08.2021 19:09
Візьму ще не раз, дуже сподобалась
Відповісти
0
0
Андрій
14.07.2021 15:17
Смачно!
Відповісти
0
0
Іра Семенюк
01.07.2021 18:07
Додає насиченого смаку кашам, якого мені бракувало
Відповісти
0
0
Валентина Мороз
24.06.2021 10:32
Спробувала один раз і тепер постійно замовляю
Відповісти
0
0
Андрій Коваль
03.06.2021 12:45
Додаю до рису для насиченості смаком
Відповісти
0
0
Показать еще